Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 7+1 • 700 m² bez realitkybohostice, Dubno - Dubno, Středočeský Region

bohostice, Dubno - Dubno, Středočeský Region
PriceCZK 3,500,000


 Na pozemku o výměře téměř 700 m2 byly na původních základech postaveny dvě obytné budovy, pravé křídlo o výměře 72 m2 - v suterénu prostorná garáž, v přízemí kuchyň včetně vybavení a v patře velký obývací pokoj a ložnice. Levá část domu má dvě suterénní místnosti (kotelna, sklad), přízemí řešeno jako 3+1 (kuchyň včetně vybavení, obývák, ložnice a menší pokoj) + přední terasa s pergolou. Patro je tvořeno jedním pokojem, půdou (možnost přestavby na obytnou místnost) a velkou terasou se zahradním krbem. Obě části domu mají zadní východy do zadního traktu, kde je krom skleníku zahrada s ovocnými stromy, která je uspořádána terasovitě. Dům je vybaven...

obecním vodovodem, kanalizací, elektřinou (220/380). Topení ústřední- tepelné čerpadlo. Stavení jsou po celkové rekonstrukci (2001) plastová okna ,nová střešní krytina, nové zárubně a dveře, el.rozvody, vodovod, kanalizace a ostatní nadstandardní výbava domu zaručuje jak velmi příjemné rekreační využití, tak celoroční komfortní bydlení.

 

Property Characteristics

Listing ID19804
Layout7+1
Building typeOther
Floor space700
OwnershipOther
RizikaPrověřit »

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.