Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 62 m² without real estateHviezdoslavova, Prague - Háje

Hviezdoslavova, Prague - Háje
PriceCZK 2,490,000


Pěkný byt 3+1 (62m2) s prostornou zasklenou lodžií (včetně žaluzií). Byt se nachází v 5. podlaží domu, který prošel celkovou rekonstrukcí (plastová okna, zateplení, nový výtah, stoupačky, vnitřní prostory ...). Z bytu je výhled na les a Hostivařskou přehradu. Naproti domu se nachází základní škola a školka. Stanice metra Háje je vzdálena pouze cca 5 minut chůze. K bytu náleží také sklep v přízemí domu. Další velkou výhodou nabízeného bytu jsou velmi nízké měsíční poplatky (fond oprav činí pouze 697,-Kč). Majitel bytu navíc obdrží od SVJ každý rok přibližně 5 tis. jako podíl na zisku za pronájem prostoru na střeše pro anténu T-Mobile. Kabelová televize a vysokorychlostní internet poskytují v domě hned dvě firmy (UPC, Centronet). Byt je možné přenechat prázdný nebo včetně veškerého zařízení (případně dle dohody).

V případě zájmu je možné pronajmout (případně prodat) zděnou garáž, která se nachází přibližně 1 km od domu.

Byt je v osobním vlastnictví a na jeho koupi je možné využít hypotéku. V případě zájmu o hypotéku ČSOB pomůžeme s vyřízením, zajistíme nadstandardní podmínky hypotéky.

Property Characteristics

Listing ID197368
Layout3+1
Floor5
Building typePrefab concrete
Užitná plocha62
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.