Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 50 m² without real estateV Horkách, Prague - Nusle

V Horkách, Prague - Nusle
Monthly rentCZK 10,000

+ Service chargesCZK 2,000


Pronájem nově zrekonstruovaného bytu v Nuslích - 2+1, 50 m2, nájemné 10.000,- Kč/měsíčně, zálohy na služby: 2.000,- Kč /měsíčně, kauce 10.000,- Kč, 2 neprůchozí pokoje, nezařízený (zůstane lednička, 1x skříň, gauč po domluvě), nastěhovaní již od 1.7.2012.

Koupelna je vybavena sprchovým koutem, přípravou na pračku a závěsným WC, nová kuchyně s kuchyňskou linkou (horkovzdušná trouba, plynová varná deska, filtrovací digestoř). Vytápění i ohřev vody je řešen samostatným plynovým kotlem.

Dům je nově zrekonstruován, plastová okna, zateplení (vysoká úspora na energiích). K bytu přináleží sklep. Parkování je možné před domem (bez parkovacích zón).

Vyhledávané bydlení v klidné lokalitě s veškerou občanskou vybaveností v místě a výbornou dopravní dostupností (cca 100 m zastávka Horky včetně nočních spojů), park Jezerka, Havlíčkovy sady a park Folimanka, dostupnost nákupních center Eden a Arkády Pankrác (přímý spoj Fashion Arena).

Property Characteristics

Listing ID197362
Layout2 bedroom
Floor4
Building typeBrick
Užitná plocha50
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipCooperative

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.