Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

Flat for sale 4+1 • 97 m² without real estateSkaláků, Prague - Braník

Skaláků, Prague - BraníkPartially equipped
PriceCZK 5,800,000


Prodám velmi pěkný byt 4+1/B/L, 97 m2, Praha 4-Braník, ulice Skaláků, v cihlovém, nově zatepleném domě. Byt je v osobním vlastnictví ve 3. NP ze 4. Byt je po kompletní nákladné rekonstrukci, má vlastní etážové topení (plynový kotel), nové rozvody topení, vody, elektro, rozvody internet do všech místností, nová dřevěná eurookna , na podlaze dubové parkety, WC a koupelna dlažba, nové interiérové dveře, vstupní bezpečnostní dveře, k bytu náleží balkon a lodžie, sklep a garáž s montážní jámou. Orientace obytných místností na jih a západ. Dům je klidný s jedenácti byty. Velmi hezké okolí v bezprostřední blízkosti lesa.

V místě veškerá občanská vybavenost (nákupní centrum Novodvorská Plaza, školky, školy, lékař). Výborná dostupnost MHD – zastávka bus 5 min. pěšky, metro Kačerov nebo Smíchovské nádraží 10 min. autobusem. RK prosím nevolat.

Property Characteristics

Listing ID196976
Layout4+1
Floor3
Building typeBrick
Užitná plocha97
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.