Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 65 m² bez realitkyPod lipami, Prague - Žižkov

Pod lipami, Prague - ŽižkovPartially equipped
Monthly rentCZK 12,000

+ Poplatky za službyCZK 2,500


Nabízím k pronájmu krásný samostatný byt o velikosti 3+kk, výměře 65 m², umístěný v 1 patře (není přízemí) cihlového domu, v Praze 3 – ulice Pod lipami, ve velmi klidné lokalitě. Byt je ve skvělém stavu a po rekonstrukci. Volný od srpna nebo dle dohody.

Byt má 2 samostatné neprůchozí pokoje a obytnou kuchyň. Na podlahách je plovoucí podlaha a dlažba. Nová kuchyňská linka vč. lednice a sporáku. Koupelna má sprchový kout a je vybavena pračkou.

Dům se nachází nedaleko centra Prahy. Je zde veškerá občanská vybavenost vč. parku, obchodů, školy, školky a sportovišť. Tram 3 minuty chůze, do centra 15 min.

Nájem 12 000 Kč bez žádných dalších poplatků, pouze vyúčtování za spotřebované energie a topení.

We offer for rent a beautiful independent apartment 3 + kk, 65 sq meters area, located on the 1st floor (not ground floor) brick house in Prague 3 - street Unter den Linden, in a very quiet neighborhood. The apartment is in excellent condition and after reconstruction. Free from August or by appointment.

The apartment has 2 separate living rooms and separate kitchen. The floor is a floating floor and tiles. New kitchen incl. fridge and stove. The bathroom has a shower and is equipped with a washing machine.

The house is located near the city center. There are all amenities incl. park, shops, schools, kindergartens and sports. Tram 3 minutes walk to the center 15 min.

Rent 12 000 CZK without any additional charges, billing only for energy consumption and heating.

Property Characteristics

Listing ID196647
Layout3+kk
Floor1
Building typeBrick
Floor space65
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.