Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat for sale 2+kk • 107 m² without real estateChodovická, Prague - Horní Počernice

Chodovická, Prague - Horní PočernicePartially equipped
PriceCZK 3,189,000


!!!NOVÁ CENA - ZLEVNĚNO!!! (platí pouze v případě rychlého jednání)PC: 3.249.000,- Kč. P-9, Horní Počernice - Prodej bytu 2+kk+1 /možné využít jako pracovnu, velkou šatnu, příležitostnou ložnici nebo s vybudováním světlovodu nebo střešního okna jako plnohodnotný pokoj-rozměr 5x2,5m/ s terasou v novostavbě který má pouze 2 nadzemní podlaží, byt je umístěn v 2 podlaží. Plocha bytu je 75m2 + 32 m2 terasa.

Byt je zařízen novou kuchyňskou linkou vybavenou lednicí, myčkou multifunkční troubou a sklokeramickou deskou. Podlaha tzv. plovoucí. Koupelna vybavena sprchovým koutem. Veškeré datové kabely.

Byt i terasa situována na jiho-západ. K bytu náleží sklípek, dále společné prostory - kočárkarna. Možnost přikoupení garážového stání v suterenu budovy.V elice klidný byt s nadstandartní zvukovou izolací.

Okolí domu park,supermarket a ostatní služby-škola, pošta a další obchody. Nákupní centrum Černý Most a stanice metra 2 km. Městská doprava -autobus 200 m.

Prodej od přímého majitele bez provize.

Property Characteristics

Listing ID196335
Layout2+kk
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha107
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.