Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 3+kk • 87 m² bez realitkyKřenová, Brno - Trnitá, Jihomoravský Region

Reserved
Křenová, Brno - Trnitá, Jihomoravský RegionEquipped
Monthly rentCZK 15,000

+ Poplatky za službyCZK 3,100


Nabízím prostorný, útulný a slunný mezonetový byt v centru města Brno s výhledem do zeleně. Jedná se o půdní vestavbu v nádherném secesním domě.

K bytu je parkovací stání ve dvoře za branou, ke které je praktické dálkové ovládání.

Rozměry: 30 m obývací pokoj, 24 m mezonet, 13 m ložnice, 10 m předsíň, 3,5 m koupelna, 1,5 m záchod, 4,5 m lodžie. Byt je v osobním vlastnictví. Topení a ohřev teplé vody zajišťuje vlastní plynový kotel.

Byt nabízíme vybavený: kuchynská linka s ledničkou, obývák s jídelním stolem, židlemi, televizním stolkem, komodou, rozkládacím gaučem, koupelnu s pračkou, pokoj s šatní skříňí, ložnici s postelí a chodbu s botníkem.

Dům je na ulici Křenová, přímo u zastávky Masná, situován na druhou stranu od hlavní cesty, ruch z ulice do bytu neproniká. Ve vzdálenosti 20 m od domu se nachází obchod (Billa), lékárna, pekárna, restaurace a hospůdka. Byt je přibližně 8 min pěšky od Galerie Vaňkovky, Lidlu a přibližně stejně daleko je hlavní nádraží (autobusové i vlakové). Velmi dobrá dostupnost autem na dálnici i na brněnský okruh. V těsné blízkosti je také cyklostezka, vhodná i pro inline bruslaře.

Další výhodou bytu je, že má nízké energie. Náklady na plyn+elektřina+voda pro dva lidi vychází na 2500 Kč za měsíc (reálná spotřeba), plus 300 Kč/osoba náklady na úklid společných prostor. Dům je ve 4. patře bez výtahu.

We offer spacious and sunny apartment in the center of Brno with a view of the green. Flat is located on the other side of the main road, so it is very calm.

There is a parking space in the yard for a remote controlled gate.

The apartment is equipped with: Kitchen with refrigerator, living room with dining table, chairs, TV stand, sofa bed, some cabinets, bed, Washing mashine is included, bedroom with wardrobe, bedroom with a bed and a hallway with a shoe.

The house is on a street Křenová, near the stop Masná, At a distance of 20 meters from the house there is almost everything what you need:-) Approximately 8 minutes walk from he gallery Vankovka and approximately the same distance is the main stations (bus and train). Very good accessibility by car on the highway and at the Brno circuit. Close to bike trail is suitable for inline skaters.

Fees: The cost of gas + electricity + water for two 2,500 CZK per month (based on real consumption), plus 250 Kč/person for a cleaning of common areas. House doesnt have elevator (apartmnt is on the 4th floor).

Property Characteristics

Listing ID195891
Layout3+kk
Floor4
Building typeBrick
Floor space87
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.