Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 1 bedroom • 50 m² bez realitkyU Výstaviště, Prague - Holešovice

U Výstaviště, Prague - HolešovicePartially equipped
Monthly rentCZK 9,900

+ Poplatky za službyCZK 2,500


Nabízíme pronájem velmi pěkného bytu 1+1+komora 50m2 v těsné blízkosti Stromovky na Praze 7 - ulice U Výstaviště. Byt se nachází ve 4. (posledním) patře cihlového domu bez výtahu, je prostorný a světlý s výhledem k parku. Byt je částečně zařízen (kuchyňská linka s plynovým sporákem a troubou, lednička, pračka, velká šatní skříň, postel), rychlý internet O2 - modem instalován, výborná dostupnost do centra - stanice tram 1 min. K nastěhování volný od 1.3., dle domluvy i dříve, možno i na dlouhodobý pronájem. Nájem 9 900 Kč + poplatky cca. 2500 Kč. Vratná kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu. Bez provize RK.

A very nice apartment near the park Stromovka in Prague 7 for rent - 1+1+pantry, 48 m2, street U Výstaviště. The apartment is located on the 4th (top) floor of the brick house, it's roomy and bright with a view towards park. The apartment is partly furnished (kitchen with the gas cooker and oven, fridge, big wardrobe, bed) with an easy access to the city center - tram station 1 min. The flat is free from 1sr March, also possible for a long-term lease. Rent is 9,900 CZK + fees approx. 2,500 CZK. Refundable deposit of one month's rent is required. No agency commission.

Property Characteristics

Listing ID195835
Layout1 bedroom
Floor4
Building typeBrick
Floor space50
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.