Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • Small studio

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Small studio • 30 m² bez realitkyMazurská, Prague - Troja

Mazurská, Prague - TrojaPartially equipped
Monthly rentCZK 7,000

+ Poplatky za službyCZK 1,900


Příjemný světlý byt, dobrá dispozice - velmi blízko (1 min.) zast. autobusu a rychlé spojení na metro C Kobylisy (cca 8 min). Blízko do přírody (Troja, Staré Bohnice).Z bytu pěkný výhled. Byt má malou kuchyňku, oddělenou dveřmi, s vlastním oknem, pokoj, chodbu a příslušenskví. V domě je výtah. Oproti stávajícímu stavu (viz foto) bude byt částečně zrekonstruován (nová kuch. linka, výměna podlah atd.). Byt bude částečně zařízen - vybavení kuchyně - vařič, mikrovlnka, lednička, malá trouba, dále pračka, ev. nějaké poličky a skříně dle dohody. Volný v polovině července 2012.

Nice, light flat, near the bus station, 8 min. to the underground station Kobylisy - C. Nice wiew, near to the nature. A small kitchen with the window, a living room, toilet, bathroom. A part reconstruction wil be done - kitchen, flor...

The flat will be partly furnitured - tha wave, microwave, fridge, washing maschine...my be some wordrobes, shelvs. Free at middle of July 2012.

Property Characteristics

Listing ID195487
LayoutSmall studio
Floor6
Building typePrefab concrete
Floor space30
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.