Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 53 m² without real estateChomutovská, Kadaň - Kadaň, Ústecký Region

Chomutovská, Kadaň - Kadaň, Ústecký Region
PriceCZK 459,000


Nabízím k prodeji byt 2+1 v osobním vlastnictví v klidném vchodě. Byt je po kompletní rekontrukci ( plastová okna včetně žaluzii, nové podlahy, štuky, malby - bílé, nový rozvod elektřiny,nová topná tělesa, nové rozvody vody + plynu, nové zděné jádro, oddělené WC a koupelna se sprchovým koutem s vysokou vaničkou, koupelnová skříňka + zdrcadlo se svítidlem, v předsíni a kuchyni je kvalitní dlažba, nová kuchyňská linka s prostorem na pračku - připravené pouze k zapojení, plynový sporák, v pokojích jsou podlahy s nivelační vrstvou na které jsou kvalitní zalištovaný koberec), byt je ve 4.patře a je to velmi teplý . V domě je výtah. Před domem je velké parkoviště, parkovací místa i ve večerních hodinách jsou volná.

V blízkosti panelového domu je škola, školka, nemocnice s poliklinikou, dětské hřiště, obchody, městský park atd. Byt je volný a všude je bílá malba pro možnost výmalby dle vlastního požadavku a představy. V případě potřeby vyřídím úvěr či hypotéku od banky.

Property Characteristics

Listing ID195278
Layout2 bedroom
Floor4
Building typePrefab concrete
Užitná plocha53
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.