Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 60 m² bez realitkyProvazníkova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský Region

Provazníkova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 11

+ Poplatky za službyCZK 2
+ Vratná kauceCZK 22


Všem zájemců se omlouvám. Bydlení již není.

Bydlení v privátu 59 m2, samostatné poschodí, pro rodinu, nebo i pro až 4 studenty, dům se zamyká celý den. Lokalita Brno-Černá Pole. Rezervace na: volat/SMS: 51 53 41, e@m: ll@centrum – zde je to snazší...

Dlouhodobé ubytování vhodné pro nekuřáky ve špičkové lokalitě. Těm, co není cizí klid a čistota v bytě :). Byt má základní vybavení. Velká ložnice s parketami, povlečení, průchozí pokoj s parketami, obývací kuchyně, zde je celoplošný koberec, jídelní rohový kout, nádobí, lednička, 4 stoly na PC, lampičky. V domě je instalace UPC - je aktivní, možnost okamžitého přepisu od stávajícího nájemce, 150 MB, O2, možnosti internetu, koupelna, pračka, WC, balkón s výhledem od zahrad, šatna, TV, žehlička. Vlastní vodoměr, elektroměr, plynoměr. Parkování před domem, jízdní kola v suterénu. Tramvajové, autobusové i trolejbusové spojení v dosahu 0,5-3 min. Bydlení na čtyři roky i více.

Property Characteristics

Listing ID195251
Layout2 bedroom
Floor4
Building typeBrick
Floor space60
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.