Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • Small studio

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Small studio • 32 m² without real estateRadhošťská, Prague - Žižkov

Radhošťská, Prague - Žižkov
Monthly rentCZK 8,500

+ Service chargesCZK 2,500


Nabizim zrekonstruovanou garsonieru vel. 32 m2, zvysene prizemi, okno orientovane do ulice Radhostska. Byt ma koupelnu se sprchovym koutem a prackou, samostatne WC. Nad chodbickou ulozny prostor. Nova kuchynska linka se sporakem se sklokeramickou deskou, elektrickou troubou, lednici a mikrovlnnou troubou. V chodbicce botniky a vesak. Jinak nezarizen.

V byte je zrizena levnejsi 20ti hodinova denni sazba elektricke energie. Vytapeni elektricke primotopy, elektricky bojler na ohrev vody, stavebni priprava pro kabelovou televizi a internet. 3 minuty chuze metro Flora, moznost parkovani neni, za rohem moznost stani (klasicke placene parkovani v centru). V dosahu veskera obcanska vybavenost, naproti bytu Vecerka.

Mesicni najem 8000,-Kc + 2500,-Kc vyuctovatelne poplatky. Minulym 2 najemnikum,kteri v byte bydleli celorocne, stacily mesicne 2000,-Kc na veskere poplatky a energie.

Volny ihned.

Property Characteristics

Listing ID195229
LayoutSmall studio
Floor1
Building typeBrick
Užitná plocha32
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipCooperative

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.