Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Flat for sale 3+kk • 85 m² without real estateRuská, Prague - Vršovice

Ruská, Prague - VršovicePartially equipped
PriceCZK 5,190,000


Byt v osobním vlastnictví, 3kk po kompletní rekonstrukci z roku 2011. Výměra 85 m2 ve 2. patře cihlového činžovního domu z 30. let na rozhraní Vinohrad a Vršovic nedaleko Havlíčkových sadů, Flory či nám. Míru. Dům (SVJ) má novou střechu, stoupačky, okna v celém domě nová, špaletová. Letos proběhne rekonstrukce chodby, k dispozici zahrádka ve dvoře, k bytu náleží sklepní kóje. Byt je dobře prosvětlen, výhled z ložnic do vnitrobloku, z obýváku s kuchyňským koutem a jídelnou do ulice, stromů a zahrad činžovních vil. Nová dřevěná podlaha (trojvrstvý přírodní dub, matný olej), v celém bytě nová dřevěná okna (replika původních). Nové veškeré rozvody, vlastní vodoměr, plynové topení (turbo kotel Vaillant). Dveře a zárubně v atypickém rozměru na míru (matný lak a sklo, nerez kování), skříň v chodbě, vestavná šatna v ložnici i v dětském pokoji. Kuchyň na míru, zakázková výroba v provedení bílý lak, vysoký lesk, nerez kování, spotřebiče Siemens (pračka, sporák, komb chladnička/mrazák, myčka nádobí, truba/mikrovlná trouba). Digestoř, baterie a granitový dřez vše od Franke, obklad kalené sklo. Koupelna nová, značkové obklady a dubový nábytek na míru, zařízení Laufen, La Torre. RK prosím nevolat.

Nice apartment 3kk (2 bedrooms, openspace living with kitchen and dining area) 85 sqm after a complete recunstruction situated on second floor of apartment building from 30’s on the Vinohrady/Vršovice border. Privately owned. Walking distance to Havlíčkovy Sady park, nám Míru or Flora. New gas heating, custom made interior doors matt lacquered wood and glass, new wooden oak floors in matt oil finish, new wooden windows. Both bedrooms with a view to a courtyard, view from the living room/kitchen onto a road with trees and villas. Modern, custom made kitchen in white high gloss lacquered finish with build-in appliances from Siemens and Franke (incl. washing machine), build-ins in the hallway and in both bedrooms. Bathroom new with custom made furniture and quality fittings (Laufen, La Torre). UPC TV/Internet.

Property Characteristics

Listing ID194740
Layout3+kk
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha85
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.