Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 54 m² without real estateVršovců, Ostrava - Mariánské Hory, Moravskoslezský Region

Vršovců, Ostrava - Mariánské Hory, Moravskoslezský Region
PriceCZK 900,000


Nabízím byt 2+1 v osobní vlastnictví, o celkové výměře 54 m2. Byt se nachází v panelovém domě v klidné části městského obvodu Ostrava-Mariánské hory na ul. Vršovců. Dům je po celkové revitalizaci: Zateplení, nová střecha, plastová okna, vchod s kamerovým systémem, nové poštovní schránky, domovní zvonky, 2x eurovýtah s kamerovým systémem, prostorná kočárkárna s kamerovým systémem, domovní elektřina v mědi, součástí domu je střešní terasa přístupná pro rekreaci obyvatelům domu.

K bytu náleží balkón o výměře 2m2 a sklep větších rozměrů 2,6 m2.

Stav bytu: Byt je po rekonstrukci, která proběhla v roce 2010. V předsíni, v kuchyni, v koupelně a na WC je podlahová dlažba, v pokoji 1 jsou vybroušené a nalakované parkety, v pokoji 2 je laminátová plovoucí podlaha. V koupelně jsou obklady, podhledy s bodovými světly, zrcadlo přes celou stěnu, nové umyvadlo. V Kuchyni je nová kuchyňská linka s dřezem. V předsíni, v koupelně, na WC a v kuchyni je nová elektřina v mědi. V bytě jsou nové stoupačky v plastu. Pokoje jsou neprůchozí o velikosti Pokoj 1 - 17,3 m2, Pokoj 2 - 12,9 m2.

V domě je společná TV anténa cca 30 programů. Dobrá dostupnost do centra Ostravy, v blízkosti veškerá občanská vybavenost, obchodní centrum Futurum. Parkování před domem. V docházkové vzdálenosti (cca5 min.) je Hulvácký les a chovné rybníky (lokalita benátky).

Property Characteristics

Listing ID194145
Layout2 bedroom
Floor11
Building typePrefab concrete
Užitná plocha54
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.