Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 54 m² without real estatetřída Edvarda Beneše, Hradec Králové - Nový Hradec Králové, Královéhradecký Region

třída Edvarda Beneše, Hradec Králové - Nový Hradec Králové, Královéhradecký RegionPartially equipped
PriceCZK 1,690,000


Nabízím k prodeji zděný byt 2+kk (kolaudace v roce 2000) v osobním vlastnictví o výměře 54 m2. Byt je umístěn ve třetím patře, orientovaný na východ. Dispozice: chodba 3 m2, kuchyňský kout 5 m2, obývací pokoj 20,5 m2, ložnice 18,5 m2, WC 1,3 m2, koupelna 3,4 m2 a úložný box 2,5 m2 . V kuchyni je kuchyňská linka s vestavěnou troubou, sklokeramickou deskou a lednicí s mrazákem, v chodbě je vestavěná skříň a v ložnici kompletně zařízená šatna. Na byt jsou nízké náklady, zálohy na energie, poplatky a přípěvek do fondu oprav činí cca 2 900,-Kč. V bytě je zaveden internet. V místě je veškerá občanská vybavenost (u domu supermarket Albert, nákupní centrum Futurum, MŠ, ZŠ, poliklinika, pošta) s výbornou dostupností do centra.

Property Characteristics

Listing ID193678
Layout2+kk
Floor3
Building typeBrick
Užitná plocha54
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.