Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • Small studio

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Small studio • 24 m² bez realitkyMánesova, Prague - Vinohrady

Mánesova, Prague - VinohradyEquipped
Monthly rentCZK 8,500

+ Poplatky za službyCZK 1,900


Zařízené studio v luxusní Rezidenci Mánesova, 300 m od metra Muzeum. Vysoké stropy, citlivě zrestaurované původní prvky, výhled do klidného dvora / zahrady. Zařízení zahrnuje kuchyňskou linku (vč. lednice, sporáku a designové digestoře), pračku, vestavěnou skříň, rozkládací pohovku, knihovnu, stůl a židle. Pri pohledu ze zahrady je studio v 2. nadzemnim patre, pri pohledu z ulice v -1. CZK 1,900 za poplatky zahrnuje vse - i internet - s vyjimkou elektriny, kterou si najemnik prevadi na sebe.

Furnished apartment in a luxury property in Mánesova street, 300 m from metro Muzeum. High ceilings, carefully conserved elements of the original 1900s building. The furnishings include an equipped kitchen (incl. a fridge, stove and hood), a washing machine, fitted wardrobe, a sofa-bed, bookcase, table and chairs. Looking from the garden the studio is on the 2nd above-ground floor, looking from the street it is on -1st. CZK 1,900 for service charges includes all service charges -- including the internet -- except for electricity (electricity is to be paid directly by the tenant).

Property Characteristics

Listing ID192476
LayoutSmall studio
Floor1
Building typeBrick
Floor space24
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.