Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Flat to rent 3+1 • 85 m² bez realitkyK Čimperku, Tišnov - Tišnov, Jihomoravský Region

K Čimperku, Tišnov - Tišnov, Jihomoravský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 9,000

+ Poplatky za službyCZK 3,500


Nabízím k pronájmu krásný podkrovní byt, který je vybaven ledničkou, kuchyňskou linkou, pračkou a luxusní koženou sedací soupravou. Podlahy vytápěné (plouvoucí podlahy nebo dlažba). V chodbě velká vestavěná skříň. Součástí bytu je terasa s romantickým výhledem na tišnovskou rozhlednu a přírodu. K dispozici parkovací místo před domem a sklep. Blízko cyklistická stezka vhodná i pro bruslaře. Dřevěná okna Velux. V případě zájmu mě prosím kontaktujte na mob.tel.

I offer attic apartment for rent settled in 2. floor of apartment house, which has refrigerator, kitchen, washing machine and luxury leather sofa. Floor is heated (flooring or tiles). There is big built-in wardrobe in the hall. Terrace is part of the apartment with romantic view to tower and nature - peacefull place. Parking place in front of the house is at disposal also cellar. There is biking trail suitable also for skaters near the house. Woody windows Velux. If you are interested pls contact me per email or mob. phone.

Property Characteristics

Listing ID191319
Layout3+1
Floor2
Building typeBrick
Floor space85
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.