Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 67 m² bez realitkyLuční, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský Region

Luční, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský RegionEquipped
Monthly rentCZK 3,100


Pár studentů práv(od září 3. a 4. ročník) hledá jiný pár popřípadě 2 přátele (studenty) do pokoje v zrekonstruovaném(kachlicky ne umakart v koupelne a na zachode,kuchyn nova,plastova okna,vymalovano), kompletně nově vybaveném bytě(postele,stul,skrine,policky,kresla,mikrovlnka,pracka,lednice,sporak,trouba). Jsme nekonfliktní, nejme uklízecí maniaci, nepořádáme parties, nekouříme (kuřáci nevadí, ale balkon v našem pokoji k dispozici pro tyto účely neposkytneme :) ) Internet 30mb/sec., byt pojištěn do 2mil (platí všichni nájemci). Kdykoliv k prohlídce po domluvě. Kousek od domu Billa,lekarna,posilka,pred domem parcik(pokoj je na vychod), za domem rodinne domky, MHD - tramvaje 3,11,1, dale 3 ruzne nocni linky a autobusy ze zastavky Přívrat, troleje na Českou a do Kampusu.

Jedná se o pokoj č.1 na obrázku. Počáteční komunikace pouze přes e-mail, dodatečná telefonická možná (jsem vytížen a ne vždy mohu telefon zvednout)

Property Characteristics

Listing ID191222
Layout2 bedroom
Floor2
Building typePrefab concrete
Floor space67
Fully furnishedFully furnished
OwnershipCooperative

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.