Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 80 m² without real estateMilánská, Prague - Horní Měcholupy

Milánská, Prague - Horní MěcholupyPartially equipped
PriceCZK 2,600,000


Nabízím k prodeji pěkný slunný byt 3+1\L, OV, 3. patro ve velice klidné lokalitě 200m od vstupu do hostivařského lesoparku, ulice Milánská, Praha 10.

Byt je částečně zařízený, starší ale funkční dřevěná kuchyňská linka, plyn. sporák s troubou, lednice. Sklopná manželská postel, 2 x sklopná postel v pokojíčku. Samostatné WC. V kuchyni je 2x spíž, v bytě je šatna 2 m2. Před bytem v zamykací chodbě je komora vhodná např. na kola nebo motorku, lyže a pod. V oknech vedoucích na východ i západ jsou žaluzie, lodžije zasklená. Okna plastová, dům zateplen. Bezproblémové parkování přímo před domem.

K bytu náleží sklep 2m2. Byt je ihned k dispozici.

V pěší vzdálenosti škola, školka, poliklinika, sportovní areál, minigolf, hostivařská přehrada, hostivařský lesopark, nákupní centrum, pošta. Před domem herní prostor pro děti bez aut. Autobusová zastávka 150 m – přímý spoj na M Háje 8 min; M Skalka 15 min, M Černý Most 20 min. Noční autobus 511.

Možno financovat hypotékou.

Property Characteristics

Listing ID190323
Layout3+1
Floor3
Building typePrefab concrete
Užitná plocha80
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.