Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Office to rent • 223 m² without real estateNa Popelce, Prague - Smíchov

Na Popelce, Prague - Smíchov
Monthly rentCZK 35,680

+ Service chargesCZK 4,000


Zlatý Anděl Praha 5 Smíchov-nová vila k pronájmu,223m2,poblíž ul. Vrchlického a Metra B Anděl

Jedná se o tří podlažní objekt - přízemí, 1.patro, 2.patro, každé podlaží je pod uzavřením, v každém podlaží je WC, možná je i koupelna a kuchyň, doposud byl objekt užíván počítačovou firmou takže je zde kvalitní strukturovaná kabeláž a ve 3. podlaží klimatizace. Nyní je v objektu 9 místností + kuchyně, počet místností lze zvýšit na 13 nebo snížit na 5. Vytápění je elektrické programovatelné což umožňuje 100%-ní efektivitu a levnou sazbu elektřiny pro celý dům po celý rok. Interiér - podlahy, stěny, příčky lze upravit podle požadavku nájemce. Ve vzdálenosti 100m od objektu jsou hromadné garáže s možností využití. Parkování přímo u objektu. Objekt je vybaven alarmem. Cena 160,-Kč/m2/měs. tj. 35 680,-Kč za celý objekt měsíčně. Cena je k jednání.

Gold Angel Prague 5 Smíchov-new office villa to let,223m2,near Metro B Anděl and Vrchlického street

variable interior-changes fee included,alarm-on line,computer phone networt,switchboard,air condition,very good traffic access,parking just near the object,garages possible

Property Characteristics

Listing ID190303
LayoutOther
Floor1
Building typeBrick
Floor space223
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.