Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Plot for sale • 443 m² bez realitkyK Meteoru, Hradec Králové - Svobodné Dvory, Královéhradecký Region

K Meteoru, Hradec Králové - Svobodné Dvory, Královéhradecký Region
PriceCZK 996,750


Prodej pozemku pro výstavbu RD v části Svobodné Dvory v Hradci Králové v ulici K Meteoru, kde vzniká zcela nová lokalita zvaná „METEOR“. Svobodné Dvory jsou jednou z poklidnějších městských částí Hradce Králové, ale zároveň se nacházejí nedaleko centra, autobusového i vlakového nádraží a obchodních středisek. Dostupnost do centra města je velmi dobře zajištěna městskou hromadnou dopravou. O lokalitu Svobodných Dvorů je v posledních letech stále větší zájem. Jedná se o část Hradce Králové, která nabízí klid a zeleň, možnost bydlení mimo hlavní rušné centrum a předměstí a přitom kousek ke všem službám a potřebám každodenního života. Přímo ve Svobodných Dvorech nalezneme pobočku pošty, mateřskou školu, základní školu, penzion, tři restaurace, dva obchody s potravinami, drogerii i benzinovou pumpu. Nejbližší velké nákupní středisko - Albert, je vzdáleno 5 minut jízdy autem.

K parcele je příjezd po nové asfaltové komunikaci, v dosahu jsou inženýrské sítě. Na parcele jsou vzrostlé tůje, které chrání od silnice.

Property Characteristics

Listing ID190192
Fully furnishedUnfurnished
Building typeBrick
Floor space443
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.