Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Cottages and summer houses
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Recreational property for sale 2+kk • 62 m² without real estatePodolí I - Podolí I, Jihočeský Region

Podolí I - Podolí I, Jihočeský RegionEquipped
PriceCZK 999,999


Prodám velmi udržovanou dřevěnou patrovou chatu, podsklepenou s garáží.Chata se nachází ve velmi atraktivní lokalitě Orlické přehrady - osada Podolsko, Podolí II - hned u vysokého Podolského mostu. K vodě cca 300m. Ideální na koupání, rybaření, vodní sporty. V přízemí (35m2) obývák, kuchyňka a soc. zařízení (splachovací WC, sprchový kout a umyvadlo), v patře (27m2) ložnice se zabudovanou malou šatnou. Teplá (boiler) i studená (pitná) voda z vlastní studny. Odpad sveden do septiku. El. 220 V. V obývacím pokoji je krb, komín je dvousopouchový. Kromě krbu jsou ještě přidaná kamna, která v chatě zůstanou. Zůstane tam také veškeré vybavení - dřevěný nábytek. Ve zděném suterénu je velká garáž 8,1m x 4,2m + malý sklad.

Na pozemku 500m stojí vzrostlé thůje, při vjezdu do garáže je z obou stran velká udržovaná skalka, u vchodu do chaty nádherný obrovský rhododendron. Pozemek je ve svahu, u lesa....pozemky zde jsou neoplocené.

Chata je z roku 1978. Při převodu bude nutno dokoupit od obce pozemek o rozloze 8 x 20m - cca 300,-Kč/m2. RK NEVOLAT !!!

Property Characteristics

Listing ID189745
Layout2+kk
OwnershipPersonal
Užitná plocha62
Fully furnishedFully furnished
Building typeWooden

Vybíráte ?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.