Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 63 m² bez realitkyBystřická, Prague - Krč

Bystřická, Prague - KrčEquipped
PriceCZK 2,599,000


Nabízím (jako přímý vlastník-nabídky RM již nepřijímám!) prodej bytu 2+1 - 63 m² (možno přestavět na 3+KK) v tiché lokalitě na Praze 4 (stanice metra Pankrác 4 minuty pěšky, stanice metra Budějovická 6 minut pěšky). Byt se nachází v menším, cihlovém, dobře udržovaném, bytovém domě. Byt je umístěn ve zvýšeném přízemí s okny (210 cm nad úrovní země) směřujícími do tiché, oplocené zahrádky (ideální pro umístění kočárku pod okna do zahrady) se zatravněnou plochou o výměře cca 550m² (zahrada je součástí nemovitosti, a je určena ke společnému užívání). Dům je po rekonstrukci (plastová okna, zateplení fasády, suterénu, střechy, společné prostory, nová ležatá kanalizace). Byt je po částečné rekonstrukci, v dobrém stavu (etážové vytápění, vlastní plynový kotel, plastová okna, nová kuchyň). Podlahy tvoří parkety, PVC a dlažba. K bytu náleží nově zrekonstruovaná sklepní kóje o velikosti 3,5m². Koupi je možno hradit prostřednictvím hypotéky - nemovitost je v současném okamžiku majetkem malého bytového družstva, které ovšem byty v současné době převádí do OV.

Cosy 2 rooms flat - 678 sqft/63 m² (possible to rebuilt to 3 rooms) for sale from direct owner in Prague 4 (about 4 minutes walk from metro station Pankrac, about 6 minutes walk from metro station Budejovicka). The flat is situated in lower 1st floor of a small, well maintained, brick-flat-house. The view from the flat is into a small, fenced garden 5920 sqft/550m² (6,8 ft/210 cm above ground), which belongs to the building. The building has been reconstructed (plastic windows, facade/basement/roof insulation, common area, new horizontal sewerage). The flat is in a good condition (individual central heating, own gas concentration, plastic windows, new kitchen). Floor: parquet/PVC/tiled. To the flat belongs a reconstructed, private cellar cubicle (37,7 sqft/3,5m²) in a basement. The official ownership is currently housing association, but the transition into the personal ownership is in progress.

Property Characteristics

Listing ID189506
Layout2 bedroom
Floor1
Building typeBrick
Floor space63
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.