Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 68 m² bez realitkyHlavní třída, Ostrava - Poruba, Moravskoslezský Region

Hlavní třída, Ostrava - Poruba, Moravskoslezský Region
PriceCZK 819,000


Nabízím k prodeji družstevní byt 3+1 s balkónem na ulici Hlavní třída v Ostravě-Porubě.Byt se nachází v 3np ze 7np, obytná plocha bytu je 68m2.

Byt je vyklizen a připraven k rekonstrukci.

Kuchyně a jeden pokoj jsou situovány na Hlavní třídu, zbývající dva pokoje jsou orientovány na jih do klidového vnitřního bloku se zelení, hřištěm a dětskými prolézačkami. K bytu patří uzamykatelná sklepní kóje.

V předsíni a kuchyni je podlahová krytina z PVC, v ostatních pokojích se nachází původní parketová podlaha.Balkón je přístupný z obývacího pokoje a je orientován do vnitřního bloku.

Dům je po celkové revitalizaci-zateplení, nové balkóny, plastová okna, nové výtahy a vstupy. Příznivá výše pevných a zálohových plateb spojených s užíváním bytu.

V blízkosti domu je základní škola, školka a prodejny potravin ( několik minut chůze ). Před domem je zastávka MHD. V dosahu je také veškerá další občanská vybavenost. Možnost parkování v okolí domu. Výjezd na dálnici je otázkou několika minut, stejně tak ve směru na Opavu.

V případě zájmu o bližší informace volejte prosím na tel. číslo 603440534.

Property Characteristics

Listing ID188578
Layout3+1
Floor3
Building typePrefab concrete
Floor space68
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipCooperative

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.