Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 52 m² bez realitkyOblouková, Prague - Vršovice

Oblouková, Prague - VršoviceEquipped
Monthly rentCZK 10,000

+ Poplatky za službyCZK 3,500


Příjemný, světlý byt s balkonem a výhledem do zeleně. Byt je situován v klidné lokalitě oblíbených Vršovic s výbornou dopravní dostupností (zastávka tram 30s, metro A 5min). Možnost parkování přímo před domem. Byt pronajímáme plně vybaven (kuchyně s vestavěnými spotřebiči, lednice s mrazákem, jidelni stůl, křeslo, prostorné skříně a komoda, manželské lůžko, pracovní stůl). Kabelová TV a internet v bytě.

Zájemce rádi bytem po domluvě provedeme. Prosím zájemce, aby mne kontaktovali POUZE E-MAILEM (jsem tč. v zahraničí). Děkuji.

K nastěhování: 15.5.2016

Cosy and sunny apartment with a balcony and nice view to the green. The apartment is situated in a quiet part of Vršovice with good availability of public transport. Parking is possible in front of the building. The apartment went through a complete reconstruction and is available to be rent fully furnished from 15.5.2016. Please contact me only per EMAIL.

Property Characteristics

Listing ID18836
Layout2+kk
Floor3
Building typeBrick
Floor space52
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.