Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property for sale 2 bedroom • 66 m² without real estateDoktora Edvarda Beneše, Bystřice - Bystřice u Benešova, Středočeský Region

Doktora Edvarda Beneše, Bystřice - Bystřice u Benešova, Středočeský Region
PriceCZK 1,095,000


Včetně pozemku - 1031 m2. Omítnutá dřevostavba dvojdomku z padesátých let minulého století s pěstovanou zahradou v klidné části na okraji obce. Dispozice domku 2+1, za hlavním vstupem je krátké zádveří, dále veranda s oknem do zahrady. Do obou pokojů a kuchyně se vstupuje z chodby za verandou. Koupelna , WC, komora a zadní východ na pozemek je přístupný z chodbičky za kuchyní. Topení - lokální tuhá paliva. Voda - městský vodovod i vlastní studna. Kanalizace.

V rohu u domu je vytvořena terasa ohraničená živým plotem. Na pozemku stojí dřevník, kolna a za domem izolovaná přístavba, suplující sklípek.

Obec Bystřice má občanskou vybavenost - lékař, OÚ, škola, školka, restaurace, obchody. Doprava - silnice E 55, železnice (3 min.) trať Praha-Benešov-Tábor. Bus 4 min. Okresní město Benešov 6 km, Tábor 43 km, Praha 49 km. V blízkosti lesy, množství tras pro výlety na kole i pěšky, blízkost sportovního letiště potěší milovníky letectví. Další sportovní ativity, jako golf, fotbal, ledová plocha nebo bazén jsou v dosahu 6 km.

Nemovitost poskytuje soukromí a je vhodná pro rekreaci, po úpravách i pro stálé bydlení.

Property Characteristics

Listing ID188101
Layout2 bedroom
Floor1
Building typeWooden
Floor space66
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal

Vybíráte ?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.