Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat to rent 1 bedroom • 37 m² bez realitkytřída Budovatelů, Most - Most II, Ústecký Region

třída Budovatelů, Most - Most II, Ústecký Region
Monthly rentCZK 3,500

+ Poplatky za službyCZK 2,900


Majitelé nabízí k pronájmu byt o velikosti 1 + 1 v osobním vlastnictví, téměř v centru města, s pěkným výhledem. Byt se nachází ve 4. patře cihlového domu - blok 92. Byt má plastová okna a je po celkové rekonstrukci – nové elektrické rozvody, nová kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči - elektrická trouba, plynový sporák, digestoř, v celém bytě jsou nové obklady a dlažby, v pokoji plovoucí podlaha, nové vybavení koupelny a WC, nová topení, dostatek úložného prostoru - vestavěná skříň. K bytu náleží sklep. K nastěhování ihned. Preferujeme dlouhodobý pronájem slušným lidem, trvalé bydliště možné. Kauce nutná.

The owners offer a flat 1+1 (private ownership) in the center of Most. The flat is in the 4th floor at brick building. It is after full reconstruction. A storage place is included. We prefer long term contract. It is possible to register in your residence. Available immediately.

Property Characteristics

Listing ID187775
Layout1 bedroom
Floor4
Building typeBrick
Floor space37
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.