Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 3+1 • 85 m² bez realitkyJáchymovská, Pernink - Pernink, Karlovarský Region

Jáchymovská, Pernink - Pernink, Karlovarský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 4,000

+ Poplatky za službyCZK 4,200


byt 3+1,84.10m2 včetně balkonu a komory na společném schodišti,byt se nachází v krušnohorském městečku Pernink,kde jsou tři zimní areály včetně krušnohorské magistrály,v létě jsou k dispozici ciklo trasy a pěší trasy pro turistické i sportovní využití.V obci veškerá občanská vybavenost,škola a mateřinka jsou vzdáleny 20 a 30m od objektu,autobusová stanice také cca 30m od objektu,obchody,lékař a obecní úřad v místě.

Objekt v němž se byt nachází,je po kompletní rekonstrukci,zateplen a nová plastová šestikomorová okna,nová střecha,v bytě jsou instalovány nové radiátory topení s naddimenzovanou výhřevností,není tedy nutné i při dlouhých a tuhých zimních měsících topit na maximální výkon,což má vliv na úsporu nákladů za energie.Dům je vytápěn centrálním plynovým kotlem a sporák i trouba je také na zemní plyn.Vestavěné jádro je původní umakartové,ve velmi dobrém stavu,podlahy jsou parketové,kromě kuchyně a předsíně,tam se nachází lino pokryté zátěžovímí koberci,na balkonu je položena nová dlažba a zábradlí je také nové.

Property Characteristics

Listing ID187363
Layout3+1
Floor2
Building typePrefab concrete
Floor space85
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.