Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House to rent 2+kk • 64 m² without real estateČisovice - Čisovice, Středočeský Region

Čisovice - Čisovice, Středočeský RegionEquipped
Monthly rentCZK 10,000

+ Service chargesCZK 3,500


Dlouhodobý pronájem staršího rodinného domu stojícího v centrální části Bojova, který je samostatnou částí obce Čisovice v okrese Praha - západ, 30 km od centra Prahy, s mírně svažitým pozemkem o velikosti 770m2. Dobrá dostupnost vlakem či autobusem. Dům prošel v roce 2004 rozsáhlou přestavbou vnitřních prostor.

Vybavený dům je aktuálně k dispozici k pronájmu, do budoucna s možností prodeje. Bydlení v domě je situováno jako 2+kk. Spojená kuchyň a jídelní kout s obývací částí odkud se vystupuje na terasu, menší předsíňka před vstupem do ložnice, kterou je možné využít jako pracovnu, ložnice s vestavěnými skříněmi, spojená koupelna s rohovou vanou, sprchovým koutem a WC.

Podsklepení se skládá z několika užitných místností, dílny, kotelny úložné části pod terasou a garáže. Na pozemku je vlastní kopaná studna, která zásobuje dům pitnou vodou a zároveň je zde instalovaná přípojka na obecní vodovod, která zatím není po domě rozvedena. Splaškové vody jsou odváděny do dvou žump – obec do budoucna plánuje výstavbu kanalizace. Dům je vytápěn plynovým kotlem a rozvádí teplo do domu podlahovým topením. Zároveň je zde možnost napojení na krbová kamna v obývací části. Možnost půdní vestavby. Zvířata po dohodě možná.

Cena 10.tisíc+poplatky (cca 3500)za měsíc a kauce 10.tisíc.

Property Characteristics

Listing ID186918
Layout2+kk
Floor1
Building typeBrick
Užitná plocha64
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.