Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

House for sale 3+1 • 90 m² without real estateJesenická, Staré Město - Staré Město pod Králickým Sněžníkem, Olomoucký Region

Jesenická, Staré Město - Staré Město pod Králickým Sněžníkem, Olomoucký RegionPartially equipped
PriceCZK 1,700,000


Prodám RD v obci Staré Město, okres Šumperk. Turisticky vyhledávaná oblast v zimě především díky lyžařským střediskům (Paprsek, Ski klub Sněžník, Kunčice, Braná...) a v létě ideální pro pěší a cykloturistiku. Dům prošel rozsáhlou rekonstrukcí v 90 letech, nově udělána plastová okna a zateplení fasády. Dům je o výměře 90m2. V suterénu je garáž s kotlem na dřevo a tuhá paliva, spíž a prádelna. V přízemí je zádveří, chodbička, kuchyň, jídelna s obývacím pokojem a koupelna s toaletou. V prvním patře je chodba, 2 ložnice a půda. V obci je veškerá občanská vybavenost: školka, základní 9ti letá škola, obchody, restaurace, penzióny. K domu náleží zahrada o výměře 1400m2 s možností výstavby dalšího RD nebo vybudování malého kempu. Na zahradě je krb s pergolou, jezírkem s rybami (možno předělat na bazén), kolnou a skleníkem. Zahrada je z části obehnána smrky, které tvoří živý plot. Při rychlém jednání sleva možná. Po dohodě možné nechat i část vybavení domu.

Property Characteristics

Listing ID186703
Layout3+1
Floor3
Building typeBrick
Užitná plocha90
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.