Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 75 m² bez realitkyPavlovská, Prague - Liboc

Pavlovská, Prague - LibocPartially equipped
PriceCZK 3,400,000


Byt 3+1 po kompletní rekonstrukci (jádro, okna, podlahy, dveře), částečně vybavený (vestavěná šatní skříň, kuchyňská linka s el. varnou deskou a troubou, jídelní stůl, knihovny) v klidném prostředí obytné zástavby mezi oborou Hvězda a Divokou Šárkou, výhled z oken na oba parky. Dům má zrekonstruovanou zateplenou fasádu (2008) a nový výtah (2009). V blízkosti domu je k dispozici soukromé kryté parkovací stání. V suterénu domu jsou sklepní kóje a společné místnosti (kočárkovna, sušárna). K domu patří 2 dětská hřiště a velká plocha pečlivě udržované zeleně.

Flat for sale, 3rooms + kitchen . Completely refurbished in calm resindential area. Between Hvezda and Divoka Sarka parks, direct view on both. A house with newly insulated facade and new lift. There is private parking canopy in front of the house with guaranteed parking place as well as storage room, bike room and laundry room in the cellar. Under the common management of the house there are two playgrounds and large area of well cared green.

Property Characteristics

Listing ID186002
Layout3+1
Floor3
Building typePrefab concrete
Floor space75
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.