Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat for sale 3+1 • 78 m² without real estateCharkovská, Prague - Vršovice

Charkovská, Prague - VršovicePartially equipped
PriceCZK 5,650,000


Prodám krásný světlý byt 3+1 ve 3.patře ve velmi klidné lokalitě u Havlíčkových sadů (100m). Vysoké stropy, původní dřevěná okna, zrekonstruované dřevěné podlahy, bezpečnostní vstupní dveře. Obývací pokoj s kuchyní jsou orientované na jih do klidné ulice nad úrovní protějšího domu, dva pokoje s orientací na sever do vnitrobloku. Velká koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou, druhá toaleta samostatně. Byt je ve velmi dobrém stavu. Dům prošel kompletní rekonstrukcí v roce 1996. V domě je výtah, zahrádka ve vnitrobloku. K bytu náleží sklep o velikosti 3m2. Výborná dopravní dostupnost. 15 min chůze na nám. Míru. Kompletní občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti. Příjemné bydlení zpestří park a vinohrady v přilehlé "Grébovce".

RK nevolat.

Telefon: 776389417

Email: charkovska@centrum.cz

For Sale - stylish sunny apartment, 3 rooms and a kitchen, located next to the park Havličkovy sady in a beautiful renovated apartment building in Vinohrady, 10minutes from the center.

The apartment is on the 3rd floor and has excellent orientation - living room and kitchen oriented to the South are lit by sunshine the whole year. The flat is very quiet and in very good condition. Flat features hard wood floors, big bathroom with shower & tub and two WC’s. The house was completely renovated in the 1996, and there is an elevator. To the apartment belongs a cellar (3m2). Quality of life in the neighborhood is enhanced by the nearby park and vineyard "Grébovka", excellent access to public transportation and local shops and services.

Phone: +420 776389417

Email: charkovska@centrum.cz

Property Characteristics

Listing ID185893
Layout3+1
Floor3
Building typeBrick
Užitná plocha78
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.