Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 26 m² bez realitkyBiskupcova, Prague - Žižkov

Určeno ke spolubydlení
Biskupcova, Prague - ŽižkovEquipped
Monthly rentCZK 5,300

+ Poplatky za službyCZK 1,500


Nabízím k pronájmu samostatný pokoj v zrekonstruovaném prostorném bytě 2+1 v Praze 3. Byt je po nedávné kompletní rekonstrukci, s celodřevěnými podlahami. Je tichý a světlý, s výhledem do dvora. Byt je uzpůsoben pro sdílené bydlení pro dvě osoby, je plně vybaven včetně nově zařízené koupelny s pračkou a kuchyně. K dispozici jsou také internet a TV. Dům je vybaven výtahem. Byt má výbornou polohu, velmi dobré spojení s centrem autobusem i tramvají (10 minut do centra), nedaleko jsou stanice metra tras A a B.

Nájemné činí 5.300,-Kč za měsíc a poplatky 1.500,-Kč za měsíc (plyn a elektřina). Je požadováno složení kauce ve výši jednoho měsíčního nájemného.

V případě zájmu kontaktujte vlastníka na: +420 777 310 820.

Quiet, spacious room for rent in a nice and bright 2+1 flat in Prague 3, sharing with one other person. Facing the inner courtyard, the flat is completely renovated and fully-furnished, with hardwood/tile floors throughout, new kitchen and nice new bathroom, washing machine, TV & internet. The building has an elevator, & the Landlord speaks great English. Excellent tram and bus connections, only 10 minutes to the city center, and close to 2 different subway lines.

Rent is CZK 5,300 per month plus CZK 1,500 per month for utilities. A returnable 1-month security deposit is required.

For more info or to view the flat, call Jan at 777 310 820.

Property Characteristics

Listing ID185774
Layout2 bedroom
Floor3
Building typeBrick
Floor space26
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.