Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 76 m² without real estateTeyschlova, Brno - Bystrc, Jihomoravský Region

Teyschlova, Brno - Bystrc, Jihomoravský Region
PriceCZK 2,090,000


Byt 3+1 s lodžií v OV Brně Bystrci o celkové ploše 76 m2. Pokoje velikosti cca 20 m2, 16 m2 a 16 m2. Z prostorné předsíně je přístup do koupelny, na toaletu, dále do kuchyně a tří pokojů. Byt se nachází ve 3.NP z 8 podlaží panelového domu, který je po revitalizaci všech společných prostorů, plastová okna, zateplená fasáda, nové stoupačky, nová výměníková stanice pro tři vchody, nový zvětšený výtah, sklepní kóje, dvě kolárny, sušárna a k dispozici i lodžie v mezipatře domu.

Okna jsou nová plastová, otopná tělesa jsou s měřidly tepla a termoregulačními hlavicemi, podlahy PVC, nové bezpečnostní vchodové dveře. Bytové jádro a kuchyňská linka původní. Jedná se o velice klidné a příjemné bydlení v blízkosti přehrady a veškerou občanskou vybaveností. SVJ není zatíženo žádným úvěrem.

Property Characteristics

Listing ID184430
Layout3+1
Floor3
Building typePrefab concrete
Užitná plocha76
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.