Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 45 m² bez realitkyStřední, Brno - Ponava, Jihomoravský Region

Střední, Brno - Ponava, Jihomoravský RegionEquipped
PriceCZK 1,790,000


Prodám byt OV 2+1 v klidné lokalitě blízko centra, po kompletní rekonstrukci, včetně zateplení podlah, plastových oken a dveří apod. Byt je kompletně vybaven, výborná poloha. V blízkosti obchod, škola, MHD....Byt se nachází ve sníženém přízemí cihlového domu. K bytu náleží sklepní kóje. Rozhloha pokojů cca 12m2, 14m2, chodba 3m2, koupelna 8m2, kuchyně 8 m2. Pokoje jsou průchozí. Vhodné i jako investice (možný pronájem pracovníkům IBM, studentům apod.). Volný ihned !!!

Buy a flat 2 +1 OV in a quiet location near the center, after a complete renovation, including thermal insulation of floors, plastic windows and doors, etc. The apartment is fully furnished, excellent location. Close to shops, schools, public transport .... The apartment is located on the lower ground floor of a brick house. The apartment has a cellar. Rozhloha room about 12m2, 14 m2, 3 m2 hall, bathroom 8m2, kitchen 8 m2. The rooms are interconnecting. Suitable as an investment (rental possible IBM workers, students, etc.). This flat will be free now !!!

Property Characteristics

Listing ID184188
Layout2 bedroom
OwnershipPersonal
Floor space45
Fully furnishedFully furnished
Building typeBrick

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.