Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 78 m² bez realitkySulanského, Prague - Háje

Sulanského, Prague - Háje
PriceCZK 2,745,000


K prodeji nabízím výborně dispozičně řešený byt 3+1 / L o celkové ploše 78 m2, z toho zasklenná lodžie 6,3 m2. K bytu náleží sklepní kóje.

Byt se nachází v 5. patře pětipatrového panelového domu s výtahem, výhled do prostranství bez zástavby, do zeleně a do nedalekého Milíčovského lesa. Orientace na JV z jedné strany – lodžie, kuchyň a obývací pokoj a SZ z druhé strany – obě ložnice. Dům je po kompletní rekonstrukci - zateplení, nová fasáda, nová střecha a nový výtah. V bytě je nová prostorná vyzděná koupelna s rohovou vanou, bodovým osvětlením ve stropě a se dvěma zabudovanými zrcadly. Na podlaze dlažba, v ostatních místnostech plovoucí podlaha nebo koberce. Nová plastová okna se žaluziemi. Prostorná velká předsíň. Výhodou bytu je příjemná lokalita ve velmi klidné části P4 – Háje, v slepé ulici s dostatečnými parkovacími místy. V těsné blízkosti domu je několik škol a školka, 50 m od domu je nejbližší nákupní možnost. Stanice metra C - Háje je 5 minut chůze a v téže vzdálenosti je i multikino Galaxie. Výborná dostupnost. K okamžitému nastěhování, volný. V bytě starší kuchyňská linka, možno ponechat zdarma, nebo odvezena, dle požadavku kupujícího. Osobní vlastnictví. Prohlídka možná po domluvě.

Property Characteristics

Listing ID183644
Layout3+1
Floor5
Building typePrefab concrete
Floor space78
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.