Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 89 m² without real estateŽatecká, Prague - Josefov

Žatecká, Prague - JosefovEquipped
Monthly rentCZK 23,800

+ Service chargesCZK 4,700


Pronájem luxusně zrekonstruovaného a vysoce prestižního bytu 2+1, v naprostém centru Prahy, roh ulic Žatecká a Kaprova.

Chcete-li patřit k těm, kteří se mohou pyšnit pronájmem historického kousku hlavního města Prahy, precizně rekonstruovaného prostorného bytu v blízkosti Vltavy a Staroměstského náměstí, tady je příležitost.

Byt se nachází ve 3. patře pětipatrového, typicky staropražského domu, ve kterých bydli opravdu většinou prominenti. Dispozici bytu 2+1 tvoří: velký, vkusně zařízený obývací pokoj, kuchyň s vybavenou kuchyňskou linkou s kvalitními spotřebiči a jídelním koutem, ložnice s vestavěnou skříní a postelí. V bytě dále nalezneme prostornou předsíň, komoru , velmi pěkně řešenou koupelnu s vanou, oddělenou toaletu. Byt je po celkové a navíc velmi precizní a vkusné rekonstrukci. Všude jsou dřevěné stylové podlahy, pečlivě zrestaurovaná okna, v koupelně a na toaletě je položena dlažba. Výhled z oken je jak do dvora, tak do Kaprovy a Žatecké ulice, kde se dá pozorovat neopakovatelná atmosféra centra Prahy. V domě je nový moderní výtah, parkování možné na ulici před domem. Díky poloze v centru Prahy je vše potřebné i chtěné absolutně na dosah. Není mnoho možností, jak bydlet v takto lukrativní a prestižní lokalitě. Prohlídky po předchozí domluvě možné v ranních či večerních hodinách. Byt je k nastěhování k 1.5.2012.

Property Characteristics

Listing ID183581
Layout2 bedroom
Floor3
Building typeBrick
Užitná plocha89
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.