Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 54 m² without real estateProvazníkova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský Region

Designed for roommates
Provazníkova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský RegionEquipped
Monthly rentCZK 6,500


Pronajmu samostatný světlý neprůchozí pokoj v Brně – lokalita Černá Pole, 4. patro cihlového domu. Byt má 54m2 plus dva balkony, z toho pokoj k pronajmutí 19m2 s vlastním balkonem. Byt po kompletní rekonstrukci - nová kuch. linka s vestavěnými spotřebiči, k dispozici – pračka, myčka, lednice. Skříně na míru, plovoucí podlahy, parkety, dlažba. Koupelna s vanou, samostatné WC. K bytu náleží zahrada ve spoluvlastnictví, která je přístupná pouze obyvatelům domu. Zastávka MHD cca 50m od bytu, Albert 100m, 2 zastávky MHD do Lužánského parku, cca 10 min MHD do centra města.

A separate room for rent in Brno - Černá Pole location, 4 storey brick house. The apartment has two balconies, plus 54 square meters, room for rent has 19m2, with private balcony. Apartment after a complete renovation - new kitchen with appliances, available - washing machine, dishwasher, fridge. Bathroom with bath, separate toilet. The apartment has a garden in the ownership, which is accessible only to residents of the house. Bus stop 50m from the apartment, Albert 100m, 2 stops of MHD to park Lužánky, about 10 minutes by public transport to the city center.

Property Characteristics

Listing ID182898
Layout2 bedroom
Floor4
Building typeBrick
Užitná plocha54
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.