Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat to rent Studio • 25 m² bez realitkyBožetěchova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský Region

Božetěchova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský RegionEquipped
Monthly rentCZK 6,200

+ Poplatky za službyCZK 1,900


Pronájem nového bytu 1+kk, Brno – Královo Pole, ul. Božetěchova. 25,5 m2, 8./8p. K bytu náleží balkón a prostorný sklep.

Nadstandardní vybavení bytu: plastová okna, plovoucí podlahy, bezpečnostní dveře, vestavěné WC, sprchový kout, pračka, kuchyňská linka včetně spotřebičů (dvouplotýnkový sporák, lednice a mikrovlnná trouba), šatní skříň, jídelní stůl se židlemi, kompletně vybaveno nádobím, gauč jednoduše rozložitelný na pohodlnou postel a zbytek vybavení dohodou. V domě kamerový bezpečnostní systém, vstup do domu na čipové karty a dva výtahy. Možnost připojení na internet. Bezproblémoví sousedé. Bezproblémové parkování před domem. Seriózní majitel, možnost dlouhodobého nájmu a zahraničních nájemníků.

Cena: 6.200 Kč/měsíc + 1.900 Kč/měsíc záloha na služby. Vratná kauce.

K pronájmu od 14.04.2012.

Pro realitní kanceláře: neizerovat, pokud máte zájemce, prohlídka možná.

Renting a new apartment 1 + kk, Brno - Pole, Božetěchova str. 25,5 square meters, 8./8p. The apartment has a balcony and a spacious cellar.

Above standard furnishings:plastic windows, flooring, security doors, built-in toilet, shower, washing machine, kitchen with appliances (two-plate stove, fridge and microwave), wardrobe, dining table and chairs, fully equipped with dinnerware, couch - easily decomposable to comfortable bed. More facilities possible. The house has camera security system, entry into the house on a smart card and two lifts. Possibility to connect to the Internet. Friendly neighbors. Free parking in front. Serious owner, the possibility of long term lease and foreign tenants.

Price: 6.200 CZK / month + 1900 CZK / month service fee. Refundable deposit.

Available from 14.04.2012.

Property Characteristics

Listing ID182628
LayoutStudio
Floor8
Building typeBrick
Floor space25
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.