Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 5+1 • 326 m² bez realitkyKnoblochova, Jilemnice - Jilemnice, Liberecký Region

Knoblochova, Jilemnice - Jilemnice, Liberecký RegionPartially equipped
PriceCZK 2,090,000


Nabídka prodeje RD, situován v klidné části Jilemnice (Semily 20 km, Vrchlabí 12 km, Mísečky 20 km), zároveň je nedaleko centra města. Veškeré občanské vybavení je v místě, poblíž plavecký bazén a KD s kinosálem.

Dispozice RD je 5+1, v suterénu je velká garáž, dílna, sklep a kotel na tuhá paliva. V prvním NP je prostorná vstupní chodba, kuchyň, jídelna, 2 pokoje, samostatné WC a koupelna s WC, plynovým a elektrickým kotlem. V druhém NP jsou 2 pokoje a veliká terasa (40 m2). Interiér obložen dřevem, z větší části nová okna a na všech oknech nové venkovní žaluzie. Na pozemku je udržovaná zahrada se zděnou dílnou. Samozřejmostí je napojení na veřejnou kanalizaci, obecní vodovod, plyn, el. 220/380 V.

Offer for sale a house, situated in a quiet part of Jilemnice (Semily 20 km, Vrchlabí 12 km, Mísečky 20 km), it is also near the city center. All the public amenities are in place, nearby is the swimming pool and Cultural center with the cinema.

The layout of the house is 5 +1, in the basement is a large garage, workroom, cellar and boiler for solid fuels. The first floor is a spacious entrance hall, kitchen, dining room, 2 bedrooms, separate toilet and bathroom with toilet, gas and electric boiler. On the second floor are 2 bedrooms and a large terrace (40 m2). Interior lined with wood, new windows with exterior shutters. On the property is well-kept garden with brick workroom. There is the connection to public sewers, municipal water, gas and electric 220/380 V.

Property Characteristics

Listing ID182392
Layout5+1
Floor2
Building typeBrick
Floor space326
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.