Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 75 m² bez realitkyOkřínecká, Prague - Prosek

Okřínecká, Prague - ProsekPartially equipped
PriceCZK 3,500,000


Prodám prostorný byt prodej 3+kk s dispozici zasklenou lodžií a sklepem. Byt je lokalizován v oblíbené lokalitě Praha 9, Prosek, byt v prvním patře cihlového domu. Přímo pod bytem je situovaná garáž. Po vstupu do bytu v chodbě je vestavěná skříň vedle které je koupelna se sprchou a vedle zvlášť toaleta. Z této chodby se jde do místnosti jako je slunná kuchyňská linka s obývací místností, velmi hezky zařízená, místnost je situovaná na východ. Ložnice má na míru vestavěnou skříň, druhý pokoj je i se vstupem na lodžie. K bytu je zvlášť možný přikoupit i garáž.

For buy spacious apartment 3 + kk for sale available with glazed balcony and cellar. The apartment is located in the popular area of ​​Prague 9, Prosek, apartment on the first floor of the house. Just below the apartment is located garage. Upon entering the apartment in the hallway next to the wardrobe which has a bathroom with shower and separate toilet next. From this passage to the room as it is a sunny kitchen with living room, very nicely furnished, the room is situated to the east. The bedroom has custom built-in wardrobe, second room is the entrance to the loggia. The apartment is particularly possible to buy a garage.

Property Characteristics

Listing ID181913
Layout3+kk
Floor1
Building typeBrick
Floor space75
Fully furnishedPartly
OwnershipCooperative

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.