Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent Studio • 30 m² without real estateLetná, Liberec - Staré Pavlovice, Liberecký Region

Letná, Liberec - Staré Pavlovice, Liberecký RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 5,000

+ Service chargesCZK 2,000
+ Refundable depositCZK 10,000


REZERVACE DO 30.1.2018 !!!

Volný ihned. Pronajmu pěkný a světlý byt 1+kk (30m) v Liberci Starých Pavlovicích. Byt se nachází přímo naproti autobusové zastávce - 5 min do centra. Dům je po celkové rekonstrukci, zateplený. V domě je 2x nový výtah, nově zrekonstruované společné prostory, schránky, kamerový systém. Byt je po rekonstrukci, koupelna v původním ale velmi udržovaném stavu - zděné jádro, ne umakart. Byt má nově udělané plovoucí podlahy v kuchyni a obývacím pokoji, na oknech jsou nové žaluzie. Byt je vybaven lednicí, mikrovlnou troubou a rychlovarnou konvicí. V případě zájmu dovybavím nábytkem. K dispozici přípojka na internet a kabelovou televizi. K bytu náleží sklepní kóje. V okolí je veškerá občanská vybavenost: supermarkety, lékárna, škola, školka, hřiště,... Jsem přímý majitel - neplatíte provizi RK!! Nájem 5000,- Kč, vratná kauce 10000,- Kč, měsíční zálohy na poplatky cca 2000,- Kč (voda, topení, elektřina, služby) - nespotřebované zálohy jsou samozřejmě vratné. Před podpisem smlouvy nutno uhradit nájemné a kauci, tedy 17000 Kč, nájemné se pak hradí pravidelně před začátkem následujícího měsíce. V případě zájmu možno i odkoupit formou splátek / nájmu. !!!O SPOLUPRÁCI S RK NEMÁM ZÁJEM !!!

Apartment for rent. Very well situated near bus stop - 5 minutes from city cente by bas. Direct owner, means no commision for real estate broker. Monthly payment 5000 CZK rent, app 2000 CZK monthly deposit for water, electricity and heating consumption. Do not hasitate to contact me for further information.

Property Characteristics

Listing ID179792
LayoutStudio
Floor7
Building typePrefab concrete
Užitná plocha30
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.