Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 4+1 • 100 m² without real estateŽižkova, Turnov - Turnov, Liberecký Region

Žižkova, Turnov - Turnov, Liberecký Region
PriceCZK 1,250,000


Prodám rozestavěný, podkrovní mezonetový byt, v osobním vlastnictví. Byt je ve 4. patře zděného bytového domu, v jedinečné lokalitě města Turnov, těsně u náměstí a centra, s přímým dosahem přírody Jizerských hor a Českého ráje. Velmi klidná a příjemná lokalita bydlení s dostupností veškeré občanské vybavenosti v bezprostředním okolí bytu.

K bytu náleží samostatný sklep a společná prádelna. Na vnitřním dvoře domu je společné parkoviště, které je možno sledovat z oken bytu. Sdružení majitelů tvoří celkem 11 bytových jednotek. V domě průběžně probíhají opravy/investice z domovního fondu. Naposledy výměna oken a vstupních dveří do objektu, včetně nových schránek.

Prostory podkroví nabízí po rekonstrukci mezonetové bydlení až 4+1, s obytnou plochou nejméně 100 m2 (viz přiložený půdorys jako jedna z možností rekonstrukce).

Byt je v současném stavu 2+1, s prostory – hala, komora, samostatné WC, koupelna, obývák + pracovna, kuchyň, ložnice. Teplá a studená voda na boiler, vytápění přímotopy. Přípojka na plyn je vyvedena na patro bytu, a je možné ji využít na plynové topení/vaření.

Současné poplatky za byt jsou komplet cca 2.500,- Kč/měsíc (včetně domovního fondu). Rekonstrukce, alespoň částečná, je nutná. Cena za byt 1.250.000,- Kč.

Property Characteristics

Listing ID179461
Layout4+1
Floor4
Building typeBrick
Užitná plocha100
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.