Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Flat to rent 3+1 • 77 m² bez realitkyNovodvorská, Prague - Braník

Novodvorská, Prague - BraníkEquipped
Monthly rentCZK 10,000

+ Poplatky za službyCZK 3,000


Nabízím k pronájmu velký byt 3+1 v 5. patře panelového domu s výtahem, Praha 4, ul. Novodvorská. Vybaveno; ledničkou, pračkou, TV a zařízeno starším nábytkem a původní kuchyňskou linkou.UPC - internet&TV. Byt je v udržovaném stavu. MOŽNO KOČKA ČI PES! Vhodné i pro studenty. Spojení s Mhd je vynikající, na metro Kačerov 7 min., dobré parkování u domu. Veškerá občanská vybavenost, v blízkosti nové obchodní centrum Plaza Novodvorská. Jedna vratná kauce při podpisu smlouvy.

K nastěhování od 1.2.2010.

I would like to offer to you renting the flat with three rooms and kitchen, situated in Prague 4, Novodvorská street. It is equiped with fridge, washing machine and TV, furnished with older furnishings. Fast Internet connection. A cat or a dog possible. Good travel connection – 7. min to metro Kacerov. Good parking conditions and social equipment as department stores, pubs, services, etc.

Property Characteristics

Listing ID17890
Layout3+1
Floor5
Building typePrefab concrete
Floor space77
Fully furnishedFully furnished
OwnershipCooperative

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.