Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 53 m² bez realitkyMezilehlá, Prague - Hrdlořezy

Mezilehlá, Prague - HrdlořezyPartially equipped
PriceCZK 3,400,000


Poklidné bydlení ve 4 a 5. patře nové rezidence s centrálním zeleným dvorem situované v Praze 9, pouhých 15 minut jízdy z centra města, 8 minut mhd bus spojení na metro Skalka, Vysočanská.

Tento mezonetový jižně orientovaný byt nabízí vstupní halu s vestavěnou skříní, plně vybavenou kuchyň značky Leicht otevřenou do obývacího pokoje s terasou, koupelnu (vybavení Duravit, Hansgrohe) a ložnici ve druhém patře bytu. Vysoký standard použitých materiálů a doplňků, dřevěné dubové podlahy, francouzská dřevená okna, klimatizace, bezpečnostní dveře. Upravená zeleň ve vnitrobloku osvětlená po celou noc, 24hodinová recepce, možnost sjednání i nadstandardních služeb (úklid bytu, zalévání kytek v době nepřítomnosti atp.), ostraha, kamerový systém v podzemních garážích a v okolí domu. Interiér 48,5 m2, terasa 4,4 m2, sklep 2,7 m2.Možnost pronájmu garážového stání za 1263 Kč / měsíc.

Property Characteristics

Listing ID178437
Layout2+kk
Floor4
Building typeBrick
Floor space53
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.