Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 56 m² without real estateVýstavní, Brno - Staré Brno, Jihomoravský Region

Výstavní, Brno - Staré Brno, Jihomoravský RegionEquipped
Monthly rentCZK 9,000

+ Service chargesCZK 3,000


Nabízím k dlouhodobému pronájmu starší, ale útulný byt 2+1 v žádané lokalitě Staré Brno (ul. Výstavní).

Byt je ve 3. patře cihlového domu, který během let 2010-2011 prošel kompletní revitalizací (zateplení, nový výtah, nové balkony, elektřina + zvonky). 200 m od domu hlavní dopravní uzel Mendlovo nám., 5 min. chůze BVV, 10 min. chůze centrum města. Veškerá občanská vybavenost, MŠ, ZŠ, pošta, nemocnice, restaurace, potraviny, obchody. Parkování zdarma u domu.

Celková plocha bytu je 56 m2, pokoje 19 m2 a 17 m2, balkon 3 m2, sklep. Byt je orientovaný na JZ, prošel několika úpravami (nová plastová okna, nové stoupačky, nové WC, nové jističe), podlahy parkety, koberce, pvc s imitací parket. V kuchyni kuchyňská linka, lednice, sporák AEG Electrolux s indukční sklokeramickou deskou a horkovzdušnou troubou, stůl, židle. V předsíni původní vestavná skříň. Jádro původní, ale v dobrém stavu, nové WC, nová pračka Indesit. Obývací pokoj průchozí, s rozkládací pohovkou, stolkem, knihovnou, šatní skříní. Ložnice s manželskou postelí, šatní skříní a pracovním stolem.

Byt je k dispozici od 1.8.2013, preferuji dlouhodobý pronájem, ne RK, ne kuřáci, ne zvířata. Cena 9.000 + 3.000 poplatky + elektřina (nájemce si převádí na sebe). Možno ponechat stávající UPC kabelovou tv a vysokorychlostní internet – lze po domluvě zrušit. Vratná kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu.

Property Characteristics

Listing ID178278
Layout2 bedroom
Floor3
Building typeBrick
Užitná plocha56
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.