Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 56 m² bez realitkyV Babyku, Prague - Horní Počernice

V Babyku, Prague - Horní PočerniceEquipped
Monthly rentCZK 11,000

+ Poplatky za službyCZK 1,250


Nabízím k pronájmu byt v rodinném domě po rekonstrukci, samostatný vchod. V klidné části Prahy 9 - Horní Počernice, ul. V Babyku 17/853 (v okolí jsou pouze rodinné domy), výborná dostupnost do centra - 1 zastávka autobusem na M Černý most nebo 5 min. pěšky. Byt je nově zařízený včetně kompletně vybavené kuchyně a vestavěných skříní; koupelna s vanou. Světlý byt - orientace oken z kuchyně a obýváku do zahrady (jihovýchod). Topení plynové, parkovací místo u domu. Zabezpečení elektronickým alarmem. Záloha na služby je ve výši 1 250 Kč na měsíc a osobu; zahrnuje spotřebu elektřiny, plynu, vodné a stočné; připojení k internetu přes wifi a poplatek za odvoz odpadu jsou již zahrnuty v nájmu.

Nice renovated apartment in villa in Prague 9 - Horní Počernice (V Babyku street, Nr. 17/853) for rent. Located in a beautifull and quite area not far from terminal station of metro line B, Černý most. With parking place and garden. Fully furnished: stove, dishwasher, refrigerator, coffee machine, microwave, TV; beds, warderobs, dinning table etc.; bathroom with tub. Central gas heating. From the kitchen entrance to the garden, windows oriented to the garden, sunny flat. Residential alarm can be connect to the local security. We prefer non-smokers. For more information please call +420 602 339 215.

Property Characteristics

Listing ID178106
Layout2 bedroom
Floor1
Building typeBrick
Floor space56
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.