Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 76 m² without real estateRokycanská, Plzeň - Lobzy, Plzeňský Region

Rokycanská, Plzeň - Lobzy, Plzeňský RegionPartially equipped
PriceCZK 1,600,000


Nabízíme k prodeji pěkný, velký byt 76 m2 v lokalitě Plzeň Lobzy.Byt je situován ve čtvrtém patře klidného,kompletně revitalizovaného domu. Má nadstardantně velký rozměr.Z rozhlehlé chodby na jejím konci je komora.Jednotlivé pokoje jsou samostatné neprůchozí. Ve všech pokojích jsou položeny parkety, v kuchyni lino v koupelně dlažba.Okna jsou nová plastová. Prostorné pokoje poskytují značný prostor pro početnější rodinu. Při vstupu do chodby je po pravé staně ložnice, vedle je samostatný vchod do WC a dále pak do velké kuchyně z které je vchod do koupelny. Vedle kuchyně je situovaný další pokoj a přes chodbu obývací pokoj.

V domě je sušárna, kočárkovna, malá dílna a zděný sklep.Okolí domu je klidné s výbornou občanskou vybaveností. Přes ulici je MŠ hned následuje ZŠ. 100 m od budovy jsou dvě linky MD a obchody. Parkování před a za domem.Vzhledem k lokalitě a velikosti byt zaslouží pozornost. Kdykoliv na tel.č. 605 966 366 lze zavolat a zajistit prohlídku. Foto bude dodáno !

Property Characteristics

Listing ID178080
Layout3+1
Floor4
Building typePrefab concrete
Užitná plocha76
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.