Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property for sale 2+kk • 50 m² without real estateNáměstí, Vranov nad Dyjí - Vranov nad Dyjí, Jihomoravský Region

Náměstí, Vranov nad Dyjí - Vranov nad Dyjí, Jihomoravský Region
PriceCZK 600,000


Nabízíme k prodeji udržovanou chatu na Vranovské přehradě v lokalitě Švýcarská zátoka. Chata leží v těsné blízkosti vody a je vhodná k rekreaci i pro rybáře. Přímo u chaty je povolen rybolov od 15. 6. V chatě je zavedena elektr. energie, voda zavedena není, je možnost udělat vrt. U chaty je místo na malé posezení a od chaty vedou schody dolů k vodě. U chaty je WC s malou jímkou, uvnitř je vstupní veranda, malá kuchyňka (vaření lze na sporáku s plynovou bombou) a dva pokojíčky na spaní. v přízemí je skladovací prostor a sklípek. V případě nepřízně počasí je možno zatopit tuhými palivy v kamnech. K chatce je dobrý přístup autem po asfaltové cestě.Parkování přímo u chaty.Při rychlém jednání možná sleva!!

Property Characteristics

Listing ID177950
Layout2+kk
OwnershipPersonal
Užitná plocha50
Fully furnishedUnfurnished
Building typeWooden

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.