Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 1 bedroom • 46 m² bez realitkyFrantiška Kadlece, Prague - Libeň

Františka Kadlece, Prague - LibeňPartially equipped
Monthly rentCZK 9,300

+ Poplatky za službyCZK 2,800


Pronajmu velmi vkusně zrekonstruovaný částečně zařízený byt 1+1 s balkonem o velikosti 46m2 , celková rekonstrukce dokončena v únoru 2012. Činžovní dům má pouze 4 patra, je cihlový z roku 1962 v památkově chráněné zóně v klidné ulici a s vnitroblokem. Byt se nachází v 1.patře bez výtahu. Místnost s kuchyní cca 15m2 se dá využít i jako obývací pokoj, výhled je do ulice. V bytě je komora, v koupelně je sprchový kout z velmi kvalitních materiálů, vanička litý mramor, zástěna Ravak, podomítková baterie je připojena na pevnou sprchu a zároveň ruční sprchu , závěsné WC a pračka. Ložnice s balkonem cca 18m2 výhled do klidného vnitrobloku. Podlaha v ložnici je dřevěná plovoucí, v předsíni a kuchyni moderní PVC v dekoru dub. Nová kuchyňská linka - plynová deska + trouba a barové sezení. V bytě je rozvod společné televize, internet lze zřídit. Zastávka tramvaje Vosmíkových cca 150m, 3 stanice metro Palmovka nebo metro Kobylisy. Bydlení je vhodné pro pár. Převod el. energie a plynu na podnájemníka.

Owner is offering property for rent.

Quiet and easily accessible location, 15 minutes by tram to the center or 7 minutes to the nearest tube station (B and C). Newly refurbished 2 bedroom flat (1 bedroom involves fully equipped kitchen) with luxury bathroom.

Central heating, street parking.

Property Characteristics

Listing ID177796
Layout1 bedroom
Floor2
Building typeBrick
Floor space46
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.